Bericht

GEZONDHEIDSBOOST!

Geplaatst op 15 januari 2022, 00:00 uur
Illustration

Zin in gezondheid? Het nieuwe jaar is begonnen. De lockdown is versoepeld en er mag weer wat meer. En velen en vooral jongeren kunnen wel een oppepper gebruiken. Dat laatste blijkt uit de recente cijfers van de gemeente Utrecht.

Daarom deze GEZONDHEIDSBOOST: een extra nieuwsbulletin over nieuwe (gratis) gezonde activiteiten in of voor Utrecht Oost.

Webinar Beat Blue Monday
Speciaal voor studenten is er op maandag 17 januari 2022 om 20.00 uur een (gratis) online meeting over psychische kwetsbaarheid en positieve vibes. Klik hier voor meer informatie en de zoomlink.

Gezond Sterrenwijk
Speciaal voor bewoners van Sterrenwijk is er op dinsdag 18 januari 2022 van 16.00 tot 17.00 uur een bijeenkomst over een buurtonderzoek en ideeën voor nieuwe initiatieven. Klik hier voor meer informatie.

Zingeving voor senioren
Speciaal voor senioren start op donderdag 20 januari 2022 de (gratis) lezingen- en ontmoetingenreeks 'Nooit te oud om te groeien'. Klik hier voor meer informatie.

Tai Chi met Olga
Ben je vooral op zoek naar ontspanning, rust en (leren) loslaten. Donderdag 20 januari 2022 start bewoonster Olga Feenstra weer met (gratis) Tai Chi lessen. Klik hier voor meer informatie.

Coaching op Leefstijl
Heb je genoeg van steeds weer diëten en teleurstellingen? Op woensdag 2 februari 2022 start CooL leefstijlcoaching om ongezonde gewoontes stap voor stap te veranderen. Dit programma wordt vergoed via jouw zorgverzekeraar, mits je voldoet aan de ingangscriteria. Klik hier voor meer informatie.

Leefstijlclub Oost
Ook de Leefstijlclub Oost gaat in 2022 weer van start. Voor iedereen die op gezellige wijze wil kennismaken met diverse gezondheidsthema's. De eerste (gratis) bijeenkomst vindt plaats op maandag 14 maart 2022. Klik hier voor meer informatie.

Je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor een van de vele wandel- en sportclubs in de wijk. Op de website Leefstijl & Sporten van het Wijkinformatiepunt Utrecht Oost staat een (bijna) compleet overzicht.

Op een gezond 2022 voor iedereen!

Wil jij de volgende keer ook met een (gratis) gezonde activiteit in de GEZONDHEIDSBOOST? Mail dan naar info@oostvoorelkaar.nl.

Documenten
Deel dit: