Activiteit

Tai Chi met Olga

elke Donderdag , 13:30 - 14:45 uur
Illustration

Wijkbewoonster Olga Feenstra geeft elke donderdag van 13.30 tot 14.45 uur lessen in Tai Chi / Chi Kung in het Wilhelminapark, nabij het restaurant. Tai Chi zijn bewegingen volgens een bepaald patroon gebaseerd op de oude krijgskunst van de Chinese familie Yang. Chi Kung is de naam voor eenvoudige oefeningen die steeds herhaald worden. Olga is een zeer ervaren lerares in beide technieken. Ze geeft de lessen al jaren en is zeer geliefd in de wijk en bij haar deelnemers.

Waarom zou je meedoen? Tai Chi / Chi Kung draagt bij aan het afnemen van spanning en de vitaliteit neemt toe. Kortom, als je weer energiek wilt worden dan is dit een geweldige manier. Olga houdt rekening met beginners en gevorderden. Iedereen kan op eigen niveau deelnemen, ook als je in een rolstoel zit.

NIEUW: de Tai Chi lessen zijn gratis en los of in een reeks te volgen.

Mail als je wilt deelnemen naar feenstra.olga@gmail.com of bel 06 182 936 79.

Olga Feenstra laat zien dat je op latere leeftijd volop actief kunt zijn en motiveert deelnemers van alle leeftijden het beste uit zichzelf te halen. De Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar en GROZUtrecht maken deze cursus mogelijk.

Kosten
Gratis voor leden

Gestart op do 27 januari 2022. Eindigt do 22 december 2022
Documenten

Deel dit: