Activiteit

Gezond Sterrenwijk

dinsdag 18 januari 2022 , 16:00 - 17:00 uur
Illustration

Halverwege november 2021 heeft in het kader van GROZUtrecht een buurtonderzoek plaatsgevonden naar de gezondheidssituatie in Sterrenwijk. In totaal zijn ongeveer 30 Sterrenwijkers benaderd en gevraagd naar hun beeld en persoonlijke behoeften. Doel van het buurtonderzoek was om persoonlijk contact te maken en te peilen of men open staat voor een ‘gezondheidsprogramma’. 

Op dinsdag 18 januari 2022 van 16.00 tot 17.00 uur worden de uitkomsten van het buurtonderzoek en ideeën voor vervolgactiviteiten gepresenteerd. Sterrenwijkers zijn van harte uitgenodigd om mee te denken. Wat wordt herkend? Wat kan anders? Wanneer wordt iets een succes? De activiteiten worden vanaf februari 2022 daadwerkelijk in Sterrenwijk uitgevoerd. Aanmelden voor deze infomatiebijeenkomst kan door een e-mailtje te sturen naar info@oostvoorelkaar.nl.

Voor meer informatie over het project Gezond Sterrenwijk kunt u mailen naar Michiel van Lierop van het Academie Instituut Fysiotherapie, michielvanlierop@academieinstituut.nl

Kosten
Gratis
Documenten

Deel dit: