Vacature/hulpvraag

Vrijwilliger voor GezondMeNu Project! 

Geplaatst op 9 mei 2024, 00:00 uur
Illustration

Gezocht:

2-4 uur per week
Ben jij een enthousiaste buurtgenoot die wat uurtjes over heeft in je agenda? Heb jij affiniteit met wijkgericht werken, dataverzameling én een warm hart voor de mensen in onze wijk? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Wat houdt het in?
We zoeken iemand die dol is op het verzamelen van informatie in onze prachtige wijk. Je gaat op ontdekkingstocht naar hoe leefstijlactiviteiten hier plaatsvinden en wat onze bewoners ervan vinden. Klinkt dat als iets voor jou?

Over het project:
GezondMeNu is een manier om de waarde van onze buurtactiviteiten te meten. Met een simpele vragenlijst (offline en online) kunnen we namelijk inzien wat onze activiteiten betekenen voor de bewoners. Of het nou gaat om fitter worden, meer zelfvertrouwen krijgen, of gewoon genieten van gezelligheid, het waarderingsmodel geeft ons inzicht!

Wat bieden we?
Natuurlijk staat er een vrijwilligersvergoeding voor je klaar! En het mooie is, je kunt deze rol helemaal naar je eigen hand zetten. Of je nu solo aan de slag wilt of juist een groep wil vormen en je medebewoners erbij wilt betrekken; alles kan!

Over Oost voor Elkaar:
Op ons platform delen we wat er speelt in Utrecht Oost. Of het nu gaat om de agenda, het ontmoeten van wijkgenoten of interessante organisaties in de buurt, je vindt het hier! Alles wat je moet weten over onze wijk, allemaal op één plek.

Klinkt dit als jouw perfecte vrijwilligersrol? Laat van je horen en laten we samen onze wijk nog mooier maken! 🏡💚

Interesse? Mail naar info@oostvoorelkaar.nl of bel naar 06-15094022.

Organisatie
Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar
contactpersoon
Anja van der Aa
Project
GezondMeNu: leefstijlinitiatieven waarderen
Deel dit: