Vacature/hulpvraag

Markt om de Hoek zoekt vrijwilligers!

Geplaatst op 1 april 2022, 23:18 uur
Illustration

Markt om de Hoek vindt minstens eens per jaar plaats in het Park Oosterspoorbaan in Utrecht Oost, dit jaar in elk geval op 12 juni. Als organiserend team zoeken we nog nieuwe vrijwilligers. Dus houd je van goed eten, heb je een band met Utrecht Oost én lijkt het je leuk om te helpen bij de organisatie? Neem contact op!

Wat is Markt om de Hoek?
Echte lokale producten ontdekken, verrast worden door duurzame projecten uit de buurt, horen welke muzikale talenten je buurvrouw blijkt te hebben en andere bewoners ontmoeten: het gebeurt allemaal op foodmarkt Markt om de Hoek. Een markt voor en door bewoners met verse producten en deelnemers uit Utrecht Oost. Lokaler kan het niet!

We zoeken...
Markt om de Hoek draait op vrijwilligers. Samen organiseren we de markt en onderling kijken we naar een taakverdeling die voor iedereen het beste werkt. Als team van (nu) vier enthousiaste bewoners zoeken we vooral aanvulling op het gebied van:

  • Marketing & Communicatie (o.a. het bijhouden van de online communicatie en inzet op promotie).
  • Programmering & Deelnemerscoördinatie (o.a. werving nieuwe standhouders en afspraken, administratie en andere communicatie met deelnemers);
  • Financiën (o.a. budgettering en facturering, subsidies en sponsoring)

De tijdsbesteding per week varieert door het jaar heen. In aanloop naar een Markt om de Hoek is het meestal drukker. Het streven is om in 2022 twee edities te organiseren, op 12 juni en in september.

Interesse?
Lijkt het je leuk om te helpen? Stuur dan een mail naar productie@marktomdehoek.nl met een korte beschrijving van wie je bent, welke werkzaamheden je graag zou willen oppakken en je motivatie en dan nemen we contact met je op.

Eerst nog wat vragen? Neem een kijkje op marktomdehoek.nl of mail met Kristel op productie@marktomdehoek.nl. Hopelijk tot snel!

 

Organisatie
Markt om de Hoek
contactpersoon
Kristel Lageweg
Deel dit:
Vragende organisatie
Contactpersoon