Vacature/hulpvraag

Vacaturebank; zet je ook in voor de wijk!

Geplaatst op 13 februari 2022, 00:00 uur
Illustration

Wil jij je ook inzetten voor de wijk? Ben je op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Hieronder staan actuele vacatures in de wijk.

Community ondersteuner
Voor het bekend maken en verbinden van (online) bewonersactiviteiten in de wijk via dit digitaal platform, en in de nabije toekomst een wijkportaal van alle partners, zoeken wij een community ondersteuner. De belangrijkste competenties: je maakt gemakkelijk contact met bewoners, je bent handig met sociale media en je woont in de wijk. Dit gaat om een betaalde functie van ongeveer 8 uur in de week. Deze uren kunnen flexibel worden besteed. Mail naar info@oostvoorelkaar.nl indien je interesse hebt.

Organisator/coördinator sociale clubjes
Sinds 1 januari 2022 beschikt de Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar over een eigen ontmoetingsruimte in Podium Oost. Deze ruimte stellen wij graag (gratis) beschikbaar aan bewoners die sociale activiteiten of initiatieven in clubverband (6-8 personen) voor en met andere bewoners willen organiseren. Loop je rond met een idee wat je voor de wijk wilt realiseren? Laat het ons weten door te mailen naar info@oostvoorelkaar.nl.

Baliemedewerker Wijkinformatiepunt Utrecht Oost
Via het Wijkinformatiepunt Utrecht Oost informeren wijkbewoners andere bewoners met vragen. De bedoeling is om andere bewoners te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Die mogelijkheden zijn al te vinden op de website van het Wijkinformatiepunt Utrecht Oost. Dit punt is geopend op maandagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur en dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur. Vind je het leuk om andere bewoners te informeren over de mogelijkheden in de wijk? Laat het ons weten door te mailen naar info@oostvoorelkaar.nl.

Bestuurslid Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar
De Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar is een bewonerscollectief in Oost en is voortgekomen uit het Wijkinformatiepunt Utrecht Oost. Naar verwachting gaan bewonerscollectieven een steeds grotere rol spelen bij de realisatie van de transitie naar meer preventie en gezondheid, een inclusieve samenleving, meer groen in de buurt etc. We zijn op zoek naar een algemeen bestuurslid (bewoner van Oost) die gelooft in deze nieuwe toekomst en meestuurt, adviseert en controleert. De Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar vergadert vijf keer per jaar.

Heb je interesse? Wil je meer informatie?

Mail dan naar info@oostvoorelkaar.nl of bel naar 06-20932249.

Deel dit: