Project   

Gezocht: bijdragen voor Wijkkalender 2022!

A
Geplaatst op 12 augustus 21, 10:50 uur

We gaan weer een wijkkalender voor en door bewoners van Utrecht Oost maken. Dit keer voor het jaar 2022. De laatste wijkkalender verscheen in 2019 en werd goed ontvangen. Vanwege corona hebben we een jaartje overgeslagen. Dat leidde tot zoveel teleurstellende reacties dat we de draad weer oppakken. Net als de vorige keer wordt de nieuwe wijkkalender gevuld met creatieve bijdragen van bewoners.

Tijdens de Hallo Oost!-bijeenkomst op 9 juli hebben we bewoners gevraagd wat er in de nieuwe wijkkalender moet worden opgenomen. De aanbevelingen waren duidelijk:

1) foto's van mooie plekken in de wijk met een verhaaltje of gedichtje erbij
2) belangrijke data van unieke gebeurtenissen en/of evenementen in de wijk

Nu zijn we dus op zoek naar foto's van prachtige plekken in onze wijk met een bijbehorend verhaaltje of gedichtje van maximaal 100 woorden. Heb je wellicht wat liggen of, nog veel leuker, wil je speciaal wat maken? Geweldig! Stuur jouw bijdrage uiterlijk 1 september naar info@oostvoorelkaar.nl. Tip: zorg voor een foto van goede kwaliteit (lees: hoge resolutie) omdat bij het drukken van de wijkkalender veel kwaliteit verloren kan gaan.

Iedereen die een bijdrage aan de wijkkalender 2022 levert en alle leden van de Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar krijgen een gratis exemplaar van de wijkkalender 2022. De overige exemplaren worden verkocht via het Wijkinformatiepunt Utrecht Oost. De kosten zijn 5 euro per stuk.

Hieronder staat een foto van de voorkant van de Wijkkalender 2020.

Twitter @wijkinfopunt