Project

Stel je vraag via de online Vraagbaak!

Geplaatst op 11 november 2020, 15:17 uur

Vanaf nu is er, naast de gewone inloop van het Wijkinformatiepunt Utrecht Oost bij PodiumOost, ook een online vraagbaak. Deze vraagbaak is er door bewoners voor bewoners met vragen. 

Toelichting

Vanaf nu kun je informatie- en hulpvragen ook stellen via de Vraagbaak op dit platform. Via deze link kom je in een besloten omgeving waarin je de vraag kunt stellen aan betrokken en deskundige bewoners en professionals. Je komt in deze omgeving als je bent ingelogd voor OostvoorElkaar.nl. Andere bewoners en professionals actief in de wijk gaan jouw vraag dan beantwoorden. Doel is het komen tot oplossingen. Komen we er samen niet uit dan kunnen we de vraag voorleggen aan experts.

De Vraagbaak is een pilot van de Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar. Hiervoor wordt samengewerkt met GebiedOnline, Wikiwijk en Ask Expertise. Het beheer is in handen van mij, Marie-José Meulenbelt. Ik ben bewoner in Utrecht Oost en sociaal ondernemer voor meer bewegen en creatief handwerken in de wijk.

Wil je hulp bij het werken met het digitaal platform OostvoorElkaar.nl of de Vraagbaak? Kom dan woensdag tussen 9.30 en 12.30 uur naar de open digi-inloop van Oost voor Elkaar in de onderwijsruimte van Podium Oost.

Init.
Illustration
 
Deel dit: