Persoon

Domien Schuurmans-de Vries

Professional, Professional Organizer / Opruimcoach
Wie is Domien?

Ik werk als Professional Organizer / Opruimcoach in Amsterdam en Utrecht. Samen met mijn man Michael en zoon Ian woon ik in een leuke bovenwoning in hartje Utrecht. Zoals mijn beroep al doet vermoeden ben ik ook thuis bezig met het creeeren van een fijne leefomgeving. Ben ik minimalist? Zeker niet! Ons huis is een prettige plek met spullen die een combinatie in zich hebben van nuttig en mooi. Het is een plek waar geleefd mag worden, geen toonzaal of kale ruimte. Het is een levendige plek met veel groen in en om het huis. Mijn man schrijft, maakt kunst en kookt de heerlijkste gerechten.


Zoveel bezigheid in een niet al te grote binnenstadswoning zou een chaos kunnen worden, het tegendeel is waar. Wat alle ruimtes met elkaar gemeen hebben, is dat de spullen een vaste kloppende plek hebben. Hierdoor vindbaar en weer makkelijk op te bergen, dus geen verspilde tijd en ergernis. We genieten van ons huis als thuis en besteden tijd aan dingen die we belangrijk vinden en van waarde zijn.

Mijn werk en hobbies

'Hoe doe je dat toch?' hoorde ik steevast als ik hielp bij verhuizen, opruimen en ordenen. Het scheppen van orde in de chaos is wat ik van nature doe en wat me energie geeft. Overzicht creëren, prioriteiten stellen, planmatig werken, het zit in mijn DNA. Deze kwaliteiten kwamen goed van pas in mijn werk als leidinggevende in de gezondheidszorg. Maar al langer lonkte ik naar een beroep waarbij het effect van mijn kwaliteiten nog directer zicht- en voelbaar zou zijn.


Het beroep Professional Organizer gaf hierop het antwoord. Met plezier heb ik de opleiding tot Organizer doorlopen en zowel de theorie als praktijk met succes afgerond. Deze jas paste! Het jaar 2020 bood me de gelegenheid om als professioneel Professional Organizer aan de slag te gaan. 

Mijn expertise

Mijn expertise ligt op het gebied van coachen, overzicht creeeren en organiseren. Ik houd er van mee te denken in projecten en samen te brainstormen. Ik denk in mogelijkheden en ben een netwerker en verbinder.  

Telefoonnummer
0636252514
Organisaties van Domien