Gerie den Besten

Professional, aanbod buikdans en bellyfit voor vrouwen
Wie is Gerie?

Bewust heb ik ervoor gekozen om niet alleen in een flat te wonen en huur al jaren 2 kamers in een woning samen met 2 anderen. Voor de toekomst zoek ik een grotere dorpsachtige gemeenschap met gezinnen, alleenstaanden, jongeren en ouderen naast elkaar. En samen bv een moestuin beheren en af en toe samen eten of andere gezellige dingen doen. Bij voorkeur in een energie neutrale woonruimte.

Mijn werk en hobbies

Op dit moment ben ik 3 a 4 dagen per week op professioneel niveau aan het buikdansen. Bijna dagelijks volg ik online lessen bij collega's over de hele wereld. Zo blijf ik mezelf ontwikkelen en doe inspiratie op voor mijn wekelijkse lessen en optredens. Sinds eind juni heb ik een certificaat gehaald als bellyfit docente, zodat ik die lessen ook wekelijks kan aanbieden aan vrouwen. Mijn bijbaan in de BSO heb ik onlangs opgezegd, net als alle andere baantjes waarmee ik geld heb verdiend in de horeca, catering, schoonmaken en bij een autoverhuur bedrijf. Ik doe graag leuke dingen met vriendinnen, zussen of andere familie. Ik zwem graag, fiets, wandel en lees graag thrillers of kijk detectives.

Mijn omgeving

Mijn huis staat aan de voorkant aan een drukke straat waar regelmatig bussen rijden, gelukkig maar 1 kant op. Onze achtertuin grenst aan een rustig straatje waar regelmatig kinderen spelen en daar zit ik graag te genieten van de vogels die langs komen. 

Mijn droom

Ik ben blij met onze woning. Mijn woonkamer had ik al aangepast zodat ik er prive les kan geven en nu sinds de corona uitbraak, geef ik er ook online lessen via zoom. Helaas is het nog niet gelukt om ons huurhuis energie neutraal te krijgen.