Daryo Verouden

Ondernemer, vrijwilliger op Koningshof
Wie is Daryo?

Ik woon nu bijna twee jaar samen met mijn vriendin in Utrecht. 

Mijn werk en hobbies

Ik ben zelfstandig pedagoog en tuinder.  Als pedagoog ben ik kartrekker van een initiatief dat de Leven heet. Dat zit in Hilversum, Ede en Utrecht. Ik organiseer ontmoetingen en activiteiten voor mensen om levensvragen te bespreken. Dit kan gaan over keuzes, levensvisies en het geloof.


Ik heb lange tijd als vrijwilliger trainingen gegeven aan jongeren bij de Nationale Jeugdraad (NJR). Dit is een jongerenorganisatie in Utrecht. Ik heb jongeren begeleid in hun zoektocht naar hoe zij iets kunnen toevoegen aan de samenleving. Ik heb leren doorvragen en stil leren staan bij de inhoud en dynamiek van groepen. Ik heb nog steeds goede herinneringen aan de ervaringen die ik met jongeren via NJR heb opgedaan.


Ik houd van tuinieren en van sporten. Ik speel capoeira (braziliaanse vechtkunst) en speel cello in een bandje en met vriend (pianist). Ik houd ervan om naar buiten te gaan, te wandelen en om met mijn vriendin te gaan kamperen.

Mijn droom

Mijn droom is dat ik een stuk grond heb met daaromheen natuur waarin ik met mijn vriendin, vrienden en familie kan ontspannen, tuinieren en activiteiten kan organiseren die gaan over de grote én kleine vragen van het leven. Ik zou graag minder willen consumeren en meer willen toevoegen aan de wereld. Helpen om het klimaat zo goed als kan te stabiliseren en ervoor te zorgen dat er meer bewustwording komt bij mezelf en bij anderen hoe duurzaam te willen leven en te zorgen voor elkaar.