Marie Jose Meulenbelt - Verdam

Bewoner, Ondernemer, Professional, Kunstzinnig therapeut en yogadocent
Wie is Marie Jose?

Al vanaf mijn 18e woon ik met veel plezier in Utrecht Oost met mijn echtgenoot. Onze 3 kinderen zijn inmiddels volwassen en staan op eigen benen.


 

Mijn werk en hobbies

Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby's mijn werk heb kunnen maken, ik geef teken- en schilderlessen, (zwangerschaps- en stoel) yoga en pilates. Daarnaast heb ik een eigen counselorspraktijk waarin ik mensen begeleid met (onbegrepen )  lichamelijke klachten en hulpvragen op gebied van relaties in werk of privé. 

Mijn omgeving

Ik waardeer vooral de boomrijke straten van Utrecht Oost en ons mooie Wilhelminapark, daarnaast natuurlijk ook de gezellige resteaurantjes en andere ontmoetingsplekken.  

Mijn droom

Hoewel er veel gezellige activiteiten worden georganiseerd zijn er nog steeds mensen hulpbehoevend en eenzaam.


Al lang loop ik rond om een laagdrempelige plek te creeren waar mensen samen komen waar mensen hun passies kunnen delen. Gelukkig worden er bij Podium Oost veel activiteiten georganiseerd waar veel mensen naar toe komen. Zelf organiseerde ik, (Op dinsdagavond om de week) een handwerkCafe in de Wilhelminakerk aan de Hobbemastraat.


Het is nog steeds een droom om meer mensen van welke leeftijd dan ook met regelmaat bij elkaar te brengen waar iedrereen naar elkaar omkijkt en waar oud en jong van elkaar kunnen leren en niemand eenzaam hoeft te zijn

Mijn expertise

KunstClub voor kinderen en volwassen (therapeutisch) tekenen & schilderen , zentekenen, meditatief en intuïtief schilderen , filosoferen. 


Lekker mindfull bewegen; fitvitaal, dansen, PowerYoga, YinYoga, StoelYoga, KinderYoga, (zwangerschaps)Pilates, ademtraining, wandelcoaching individueel of in een groep


Activiteiten oragniseren, handwerkCafe, modeshow, 


 


 

Mijn mogelijkheden

Activiteiten begeleider en trainer

Relevante ervaring

Ja als trainer, docent en coaching zowel bij (eigenzinnige) individualisten en in groepen