Organisatie

Ella Gaia

Onderneming, Zorginstelling

'Daar waar je durft te kijken, te openen en te omarmen, begint je nieuwe leven. Een leven waarin je flow ervaart; een leven zonder burn-out.' - Ella van der Naalt


Je kunt bij Ella Gaia terecht voor: Zelfhulp werkboeken, Coaching: individueel of in groepsverband (stellen ook welkom), Cacao ceremonies en online Programma's. 


​Bij Ella Gaia is de drijfveer diepgeworteld in de overtuiging dat ieder individu intrinsiek waardevol is: je bent al bijzonder, precies zoals je bent.
Deze missie is gebaseerd op het tot stand brengen van verbindingen – verbinding met zichzelf en als gevolg daarvan, verbinding met de wereld om ons heen. Ik geloof in het creëren van een wereld doordrenkt met liefde en verbinding. Mijn coaching draagt bij aan een wereld waarin zachtheid en liefdevolle interacties heersen, en waar ruimte is voor zelfontplooiing zonder veroordeling. 


​Samen bouwen aan een liefdevolle wereld
Ik geloof dat persoonlijke groei resulteert in wereldwijde impact. In verbinding met onszelf en anderen inspireren we anderen om hetzelfde te doen. Dit leidt tot een wereld waarin liefde de overhand heeft en harmonie de standaard is.
 
Zullen we kennismaken?
Of je nou nieuw bent bij Ella Gaia, of mij al een tijdje volgt, je bent op elk moment welkom voor een gratis kennismaking! Misschien overweeg je wel persoonlijke coaching en ben je benieuwd of er een klik is. Of misschien heb je gewoon simpelweg behoefte aan iemand die even met je meedenkt: plan je gratis kennismaking gemakkelijk in via deze link:


https://calendly.com/evandernaalt/verkenning 


Meer informatie?
En wil je graag meer informatie over Ella Gaia? Je kunt op de website kijken of je inschrijven voor de nieuwsbrief. Bekijk alles hier: https://www.ellagaia.com/over 
 

Deel dit: