Bericht

Het nieuwe wijkmagazine van Oost voor Elkaar is uit!

Geplaatst op 19 november 2023, 21:30 uur
Illustration

Met trots presenteren we het nieuwste wijkmagazine van Oost voor Elkaar. Het verbindende thema is deze keer: Eet, Woon, Beweeg en Verbind. Je ziet deze kernwoorden terug in de foto op de cover (genomen in de kassen van Koningshof door buurtbewoonster en fotograaf CamilleM) en in de interviews, artikelen en foto's in dit nummer.  Maak kennis met Hoda, hobbykok uit Syrië, het verhalenhuis op de Maliesingel of ga op zondag eens dansen in het Wilhelminapark. Laat je inspireren in de Buitenkamer, praat over je mogelijkheden bij Welzijn op Recept en denk eens na over eten in de buurt.  Teveel om op te noemen.
Nieuw is de wijkkalender/meterkastkaart  (bewaarexamplaar) in het midden van dit nummer. Met allerlei laagdrempelige (en vaak gratis) activiteiten in de wijk en aan de achterzijde (of voorzijde, dat is maar hoe je 'm opangt) een handig adressen en contactoverzicht.

We horen graag wat je van het wijkmagazine vindt en of het je op ideeën brengt.

Meeschrijven en denken: We hebben plaats voor enthousiaste redactieraadleden: bel ons of mail naar info@oostvoorelkaar.nl als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Deel dit: