Bericht

ACTIE

Geplaatst op 17 november 2022, 23:31 uur
Illustration

KLEED PODIUM OOST AAN | Podium Oost Utrecht

‘Kleed Podium Oost Aan’ voor een gezellige, gastvrije ontmoetingsruimte!

Podium Oost gaat verbouwen, wordt aantrekkelijker én duurzaam gemaakt. We willen u vragen om ook mee te bouwen aan ons vernieuwde prachtige wijkcentrum.

De vernieuwing wordt grotendeels betaald door de gemeente Utrecht. Het aanpassen van het interieur is voor rekening van Podium Oost. Om de inrichting up-to-date te maken is ca. € 20.000 nodig voor o.m. meubilair, lampen en de keuken. Diverse fondsen leveren hier al een bijdrage aan, maar we hebben nog meer geld nodig. Wij kunnen daar samen bij helpen.

Help je ook mee? Hier kun je doneren:  https://www.podiumoostutrecht.nl/doneren-voor-kleed-podium-oost-aan/

De Stichting Vrienden van Podium Oost organiseert de actie ‘Kleed Podium Oost Aan’ om de inrichting voor een gezellige, gastvrije centrale ontmoetingsruimte te financieren.

De actie delen we op in etappes met als streefbedrag € 20.000,- totaal.

Etappe 1: een mooie leestafel: € 3000,- HOERA! Goed nieuws, die € 3000,- is al binnen! De koffie smaakt straks extra lekker aan de nieuwe leestafel.

De actie gaat verder voor:

Etappe 2: fijne, comfortabele stoelen: € 4500,-
Etappe 3: prettige verlichting
Etappe 4: een goed koffiezetapparaat

Meer etappes volgen als de eerste vier etappes zijn gerealiseerd.

DANK
Dank aan iedereen die nu al bijgedragen heeft om Podium Oost up-to-date te maken. Wij kijken uit naar de heropening van het vernieuwde Podium Oost, een mooi modern pand waar het goed toeven is, waar  allerlei activiteiten worden georganiseerd voor en door de bewoners van Utrecht Oost.

Vragen en/of suggesties zijn welkom op mailadres: kpoa@podiumoostutrecht.nl

Deel dit: