Bericht

Bijeenkomst Veiligheidsagenda

Geplaatst op 13 juni 2022, 18:07 uur

Beste bewoner, 

U heeft vast goede ideeën over het verbeteren van de veiligheid in onze stad. Wij vinden het belangrijk om uw ideeën en mening te horen zodat we samen de veiligheid in Utrecht kunnen verbeteren. Daarom nodigen we u graag uit voor de bijeenkomst op dinsdag 21 juni van 19.30 tot 21.30 uur over de veiligheidsagenda met als thema Digitale veiligheid en weerbaarheid. De bijeenkomst vindt plaats op het wijkbureau Oost/Noordoost aan de F.C. Dondersstraat 1. 

Waarom organiseren we deze bijeenkomst?
Eens in de vier jaar bepalen we opnieuw de veiligheidsdoelen en leggen deze vast in de veiligheidsagenda. We werken nu aan de nieuwe veiligheidsagenda voor de periode 2023-2026. We vinden het belangrijk om bij het vaststellen van deze agenda, de mening van Utrechters mee te nemen. Tijdens de bijeenkomst bespreken we één van de thema’s uit de veiligheidsagenda, in dit geval het thema ‘Digitale veiligheid en weerbaarheid’. 

Naast bewoners zijn ook een aantal professionals en ondernemers uit de wijk aanwezig bij de bijeenkomst. 

Programma  
Datum: dinsdag 21 juni
Tijd: 19:30-21:30 (inloop vanaf 19:15 uur)
Locatie: wijkbureau Oost/Noordoost, F.C. Dondersstraat 1 te Utrecht

Globaal verloop van de bijeenkomst:
19:15 Inloop
19:30 Welkomstwoord en inleiding
20:05 Tafelgesprekken over het thema Digitale veiligheid en weerbaarheid
21:10 Terugkoppeling
21:30 Afsluiting

Meld u aan voor de bijeenkomst
Er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar voor de bijeenkomst, daarom is het van belang om u aan te melden. Dat kan door een mail te sturen aan: elly.van.den.berkhof@utrecht.nl.

Vermeld in de mail uw naam, telefoonnummer én de datum van de bijeenkomst waar u zich voor aanmeldt (ivm meerdere bijeenkomsten). Alvast dank hiervoor. 

We zien u graag op de bijeenkomst op dinsdag 21 juni zodat we samen kunnen zorgen voor een veiliger Utrecht! Heeft u een specifieke vraag over de bijeenkomsten, neem dan contact op met Tjeerd Stelpstra door te mailen naar: tjeerd.stelpstra@utrecht.nl 

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groet, 
 
Fabiënne van der Werf 
Medewerker Openbare Orde & Veiligheid (OOV) Oost/Noordoost 

Deel dit: