Bericht

Werving stadsmakers digitale veiligheid

Werving stadsmakers digitale veiligheid
profile picture
Fabiënne van der Werf

Beste bewoner van Oost,

Digitale oplichting (via whatsapp, internet) gebeurt steeds vaker. De politie is druk met het opsporen van criminelen en het verstoren van hun handelswijzen. Als gemeente Utrecht kunnen wij meehelpen door alle inwoners snel te informeren als er een (nieuwe) vorm van oplichting is. We kunnen dat niet alleen. Daarom zoeken wij vrijwilligers die hun buurtgenoten willen helpen met digitale veiligheid.

U hoeft geen kennis van digitale veiligheid te hebben. Wat belangrijk is, is dat u het leuk vindt om via verschillende kanalen (via de buurtapp, via social media of gewoon tijdens het wandelingetje in de buurt) mensen aan te spreken en te helpen. We verwachten niet dat u de problemen oplost, maar dat u ons helpt om mensen te verwijzen naar organisaties die wél een oplossing kunnen bieden. Daarvoor bieden we u een korte training aan.

Bent u enthousiast geworden? U kunt meer lezen over dit project in bijgesloten flyer. Heeft u nog vragen, dan beantwoorden we deze uiteraard graag! Samen maken we Utrecht veiliger.

We verheugen ons op uw aanmelding!

Met vriendelijke groet,
 
Fabiënne van der Werf
Medewerker Openbare Orde & Veiligheid (OOV) Oost/Noordoost
0302861142
0614688168
f.van.der.werf@utrecht.nl
www.utrecht.nl/veiligheid

Gemeente Utrecht
Openbare Orde en Veiligheid
F.C. Dondersstraat 1, 3572 JA Utrecht
ma t/m do