Bericht

Ontwikkeling vraagbaak voor Oost voor Elkaar

Ontwikkeling vraagbaak voor Oost voor Elkaar
profile picture
Melle Rijpstra

Hallo allemaal, 

Mijn naam is Melle Rijpstra en ik ben bezig met de ontwikkeling van een vraagbaak die op de verschillende platforms die draaien op de software van GebiedOnline inzetbaar is. Hieronder dus ook Oost voor Elkaar. 

Deze vraagbaak zal een plek worden waar bewoners onderling elkaar kunnen helpen met het beantwoorden van elkaars vragen, of direct een vraag kunnen stellen aan een expert. Tevens kunnen bewoners hun eigen expertises aangeven om zo anderen te helpen die een vraag hebben op een bepaald gebied dat aansluit bij deze expertise.

Verschillende bewoners hebben hierom een berichtje ontvangen waarin ik om hulp heb gevraagd bij het testen van het prototype. Deze tests zijn belangrijk omdat ik op die manier inzicht kan krijgen in eventuele knelpunten en feedback van de eindgebruikers (de gebruikers van het wijkplatform) kan krijgen.

Bijgevoegd een afbeelding van één van de huidige conceptpagina's. Dit is een eerste concept en er zal naar aanleiding van de tests hoogstwaarschijnlijk nog een hoop aan veranderd worden. Ik zal eens in de zoveel tijd hier een update plaatsen.

Illustration
Zwalk Samen (fictieve wijk) overzichtspagina