Activiteit

Krav Maga (Zelfverdediging) Volwassenen

Op donderdag , 19:00 - 20:00 uur
Illustration

Zelfverdediging is van essentieel belang in de moderne wereld, en Krav Maga is een uiterst effectieve methode om jezelf te beschermen. 

Met Krav Maga leer je niet alleen fysieke vaardigheden om jezelf te verdedigen, maar ook mentale en emotionele veerkracht om kalm te blijven onder druk. Krav Maga richt zich op eenvoudige en effectieve technieken die gemakkelijk aan te leren zijn, zelfs als je geen ervaring hebt in vechtsporten. Het benadrukt instinctieve bewegingen en maakt gebruik van de natuurlijke reflexen van het lichaam. Dit maakt het geschikt voor mensen van alle leeftijden en fysieke condities.

Of je nu op zoek bent naar zelfverdedigingstechnieken om jezelf en je dierbaren te beschermen of je zelfvertrouwen wilt vergroten, Krav Maga rust je uit met de nodige vaardigheden om jezelf te verdedigen en uit gevaarlijke situaties te ontsnappen. Het is niet alleen een fysieke training, maar het verbetert ook je zelfvertrouwen en mentale veerkracht.. Met regelmatige training kun je jezelf beter voorbereiden op onverwachte situaties en jezelf verdedigen tegen potentiële bedreigingen.

Kortom, Krav Maga biedt een krachtige oplossing voor zelfverdediging, ongeacht je achtergrond of ervaring. Het is een waardevolle vaardigheid om te bezitten in deze onvoorspelbare wereld en stelt je in staat om met vertrouwen door het leven te gaan, wetende dat je klaar bent om jezelf te beschermen als dat nodig is.” Het is de ideale keuze voor iedereen die wil investeren in zijn persoonlijke veiligheid en zelfvertrouwen.

Locatie
Gymzaal van BS Odyssee
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
De eerste proefles is gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 14 jaar
Omschrijving doelgroep 
Krav Maga lessen worden vanaf 14+ jaar gegeven. Gratis proefles. Voor de lessen heb je sportkleding, sportschoenen en fles water nodig. Een gratis proefles boek je via onze website: https://outsidedefense.nl/trainingen/krav-maga/
start / einde
Gestart op do 11 april 2024. Eindigt do 10 april 2025
Illustration
 
Documenten
Deel dit:
Locatie
Aanbieder
Geplaatst door
De eerste 10 toekomstige data
donderdag 16 mei 2024
donderdag 23 mei 2024
donderdag 30 mei 2024
donderdag 6 jun 2024
donderdag 13 jun 2024
donderdag 20 jun 2024
donderdag 27 jun 2024
donderdag 4 jul 2024
donderdag 11 jul 2024
donderdag 18 jul 2024