Activiteit

Dialooghuis: afscheid nemen

woensdag 7 februari 2024 , 19:00 - 22:00 uur
Illustration

Gewoon eens een avond naar elkaar luisteren, verhalen delen. Dat is het Dialooghuis. Een laagdrempelige en gezellige avond om kennis te maken met de dialoog en elkaar te ontmoeten! Het Dialooghuis is er voor iedereen.

Thema: Afscheid nemen
Afscheid: Vasthouden, loslaten, nalaten. Wat begon als een simpel idee ‘praten over de dood, doodgewoon’, is door vrijwilligers tot leven gebracht naar een nieuwe dialoogreeks: Leven met vragen rond de dood. Op vijf verschillende plaatsen in Utrecht zijn we afgelopen jaar als stadsgenoten de dialoog aan over dit thema. Met dit thema sluiten we deze reeks bijzondere gesprekken af.

Het Dialooghuis
Elke eerste woensdag van de maand is dit de ontmoetingsplek voor mensen die met elkaar in dialoog willen. In het Dialooghuis kunnen dialoogbegeleiders ervaring opdoen, gespreksthema’s onderzoeken of uitproberen, een nieuwe dialoogopzet uitproberen en in dialoogvorm brainstormen over een idee. Mensen die met elkaar in dialoog willen gaan, kunnen aanschuiven om mee te doen of om kennis te maken met de dialoog. Doe je mee?

Meld je aan via de website van Utecht in Dialoog
https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/dialooghuis-14/ 

Locatie
Grytte Maliebaan45
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: