Activiteit

De Unlimited Challenge

zondag 2 juli 2023 , 10:00 - 12:00 uur
Illustration

Op zondag 2 juli wordt in samenwerking met T-Mobile en Kampong de eerste editie van de Unlimited Challenge georganiseerd. Een gaaf sportcircuit voor deelnemers van 7 tot 40 jaar, met en zonder beperking, waarin zij kennismaken met vijf verschillende sporten: voetbal, hockey, tennis, jeu de boules en squash.

Met een stempelkaart op zak gaan de deelnemers langs de vijf verschillende sportactiviteiten. Zit de kaart vol met vijf stempels? Dan ontvangt de deelnemer een leuk presentje!

Vanaf 09:45 uur zijn de deelnemers welkom op Hockeyclub Kampong
Van 10:00 tot 12:00 uur kunnen de deelnemers kennis maken met verschillende sportieve activiteiten én daarmee zoveel mogelijk stempels verzamelen
Om 12:00 uur sluiten wij het programma af met een gezamenlijke lunch (ook voor de begeleiders)
Schijf je via onderstaand formulier in voor De Unlimited Challenge! Wij kijken uit naar je komst. Wil je je inschrijven met een team? Stuur dan een mail naar dennis@fondsgehandicaptensport.nl.

En weet je wat leuk is? Broertjes, zusjes en/of vrienden jonger dan 7 jaar zijn ook van harte welkom! Tijdens de Unlimited Challenge is er een Nijntje Pleintje met een speciaal sport- en beweegprogramma voor de jonge kinderen. Inschrijving hiervoor is niet nodig

Locatie
Kampong Clubhuis
Thema
Sport / spel
Deel dit: