Activiteit

Folkloristisch Dansen bij Dospovo

Op maandag , 19:30 - 21:15 uur
Illustration

Dospovo is een Folkoristische Dansvereniging. Elke week wordt er gedanst in de gymzaal van de Hoogstraat: een reis door uiteenlopende landen om de dansen en muziek daarvan te leren kennen. Onder leiding van professionele dansdocent Wijnand Karel wordt de volksdansles iedere keer weer een gezellige en afwisselende bezigheid die zowel cognitieve als fysieke uitdaging biedt en ook energie geeft. Een leuke bijkomstigheid is bovendien dat je zelf geen danspartner hoeft mee te brengen!

Dospovo heeft een gevarieerd repertoire, samengesteld uit alle hoeken van Europa en daarbuiten. Dansen uit Macedonië, Roemenië, Griekenland, Turkije, Rusland, Armenië, Israël, Engeland en meer, je kunt ze allemaal bij ons vinden! Doordat het niveau qua tempo en moeilijkheidsgraad oploopt gedurende de avond is zowel de beginnende als de (ver)gevorderde danser bij Dospovo aan het goede adres.

Heb je interesse in volksdansen en wil je eens ervaren hoe het is? Denk je er al over om lid te worden, maar ben je nog niet helemaal zeker? Je kunt tot drie keer gratis en vrijblijvend deelnemen aan de les om de sfeer te proeven en te ontdekken of volksdansen bij Dospovo iets voor je is. Mocht je langs willen komen, dan kun je een mailtje sturen naar dospovo@gmail.com.

Locatie
De Hoogstraat Revalidatie
Doelgroep
Alle volwassenen
start / einde
Gestart op ma 4 september 2023. Eindigt ma 1 juli 2024
Deel dit:
Locatie
Toekomstige data voor deze activiteit
maandag 6 mei 2024
maandag 13 mei 2024
maandag 27 mei 2024
maandag 3 jun 2024
maandag 10 jun 2024
maandag 17 jun 2024
maandag 24 jun 2024
maandag 1 jul 2024