Activiteit

Wie is die vrouw

zondag 19 maart 2023 , 15:00 - 17:00 uur
Illustration

In het kader van Internationale Vrouwendag organiseert Podium Oost op zondagmiddag 19 maart van 15.00 tot 17.00 uur een programma met de titel ‘Wie is die vrouw?’ in het University College Utrecht. Met voordrachten en presentaties in dansvorm presenteren vrouwelijke auteurs uit Utrecht Oost zich. In het programma gaan Karin Elich, dansdocente en oprichtster van het Catharijne Genootschap en auteur en actrice Veronique Konings in gesprek met verschillende vrouwelijke auteurs.

Boekenmarkt

Rondom het programma is er ook een kleine boekenmarkt waar de aanwezige auteurs hun boeken onder de aandacht brengen. Boekenwinkel Bruna is aanwezig om bestellingen op te nemen, die later in hun winkel op de Nachtegaalstraat kunnen worden opgehaald.

Tijdelijke locatie

Podium Oost is aan het verbouwen en is heel blij dat het University College Utrecht (UCU) wederom hun auditorium zaal beschikbaar stelt voor een activiteit van Podium Oost.

Het UCU aan het Kriekenpitplein is gemakkelijk lopend en op de fiets te bereiken. Er is ruime parkeermogelijkheid en met de bus is het met lijn 8, vanaf bushalte De Hoogstraat of Prins Hendriklaan, 300 meter lopen.

UCU

Het UCU is een residentiële, kleinschalige, internationale liberal arts and sciences opleiding, en onderdeel van de Universiteit Utrecht. De doelstelling van de opleiding is de studenten een brede, discipline overstijgende academische vorming aan te bieden, met tocht voldoende diepgang om toegang tot de masters aan prestigieuze Nederlandse en internationale universiteiten te garanderen.

Zondagmiddag 19 maart

Tijd: 15.00 – 17.00 uur
15.00 tot 15.35 uur optreden Karin Elich
16.00 tot 16.35 uur: voordracht Veronique Konings

Lijst van deelnemende auteurs :
Charlotte Broer, Hanneke van Eijken, Anne Gadellaa, Veronique Konings, Mehrnaz Salehi, Jepke Versnel, Titia Van Wulfften.

Locatie: UCU, auditoriumzaal, Kriekenpitlaan 1

Toegang: € 10,00 met gratis koffie of thee

Reserveren: vooraf hieronder aanmelden

Locatie: UCU, auditoriumzaal, Kriekenpitlaan 1
Toegang: € 10,00 met gratis koffie of thee
Reserveren: HIER

Locatie
University College Utrecht
Kosten toelichting
10 euro entree
Deel dit: