Bericht

Eindelijk een eigen keuken voor Odensehuis!

Geplaatst op 17 april 2024, 00:00 uur
Illustration

Blijdschap bij de bezoekers, vrijwilligers en bestuurders van Odensehuis Andante toen medewerkers van het Utrechtse detacheringsbedrijf Koen een cheque van 5000 euro overhandigden aan John Claas, voorzitter van het bestuur van het Odensehuis. Met het geld gaat het Odensehuis een eigen keuken bouwen. 

Odensehuis Andante is een laagdrempelige inloopvoorziening in Utrecht voor mensen met beginnende dementie en hun aanverwanten. Bezoekers kunnen er koffiedrinken, spelletjes spelen, lunchen, musiceren, dansen en schilderen, maar ook praten over hun ziekte en wat die voor hen betekent.

Concreet doel
Samen koken is een lang gekoesterde wens van veel bezoekers, maar tot dusver ontbrak het aan een eigen keuken. Dankzij de schenking van Koen gaat die wens nu in vervulling. “Koen staat voor: dapper, daadkrachtig. Als bedrijf willen wij zo graag het verschil maken”, aldus algemeen directeur Patrick van den Berg van Koen. “Deze schenking past daarbij. We helpen er een concreet doel mee realiseren, dat voor de bezoekers van het Odensehuis het verschil maakt.”

Voorzitter John Claas van het bestuur van Odensehuis Andante benadrukte het belang van de nieuwe keuken voor de bezoekers. “In het Odensehuis gaat het om ontmoeting, verbinding en dingen samen doen en beleven. Samen koken is ook zo'n mooi moment om met elkaar actief te zijn.”

Odensehuis Andante is gevestigd in buurtcentrum Podium Oost aan de Oudwijkerdwarsstraat 148 in Utrecht en is van dinsdag tot en met vrijdag geopend.

Zie ook: www.inloophuisandante.nl.

Deel dit: