Bericht

Nieuwsbrief Oost voor Elkaar

Geplaatst op 29 februari 2024, 00:00 uur
Illustration

Vandaag kun je bijvoorbeeld naar een van de voorstellingen van het Café Theaterfestival. In Café Buurten en in De Wilg kun je de komende dagen genieten van een van de voorstellingen. Dompel je onder in het festival.

Ook vandaag: Op zoek naar een uurtje intensief en ontspannen bewegen? Gezellig met vrouwen onder elkaar? Wil je sterkere en soepelere spieren ontwikkelen en je houding verbeteren? Wie weet is buikdansen dan iets voor jou. Doe mee met een proefles of meld je meteen aan.

Levende boeken lenen? Wat zit er achter deze intrigerende uitnodiging? Levende boeken zijn mensen die je normaal gesproken waarschijnlijk niet zo snel zou spreken. Denk aan een transgender persoon, een (voormalig) dakloze, een vluchteling, een non en iemand die blind geboren is. Eerst vertellen deze ‘boeken’ een fragment van hun levensverhaal, daarna kun je in kleine groepjes met hen in gesprek gaan.

Zelf in gesprek gaan met buurtgenoten en bijdragen aan meer begip voor elkaar en verbinding in de buurt. Dan is meedoen met een van de dialogen of zelf dialoogbegeleider worden misschien iets voor jou. We maken graag kennis met je.

En wist je dat we sinds kort een actieve en zeer betrokken wijkambassadeur Schone Buurten hebben? Buurtbewoner Henriette Noë deelt haar kennis over het schoonhouden van je straat en buurt graag met je. Plan een kennismaking!

Je leest hierover en meer in deze nieuwsbrief van Oost voor Elkaar. De nieuwsbrief wordt iedere twee weken verstuurd en is automatisch samengesteld met informatie van buurtgenoten.

Veel leesplezier!
Het Oost voor Elkaar team

Deel dit: