Bericht

Nieuwjaarsborrel BuurtNatuur030 2024: wederom een succes!

Geplaatst op 25 januari 2024, 15:09 uur
Illustration

Donderdagavond 18 januari hadden we alweer de tweede nieuwjaarsborrel van BuurtNatuur030 en wat was het weer leuk! Zo waren er maar liefst 60 buurtvergroeners aanwezig en zijn er weer mooie verbindingen gelegd.

Luc Hoogenstein trapte de avond af met een lezing over de vergroening in zijn Utrechtse tuin. Hij vertelde over de duizenden soorten die op het groen afkomen en de ontdekkingen die erdoor gedaan zijn. Zo gaf hij de tip om de documentaire British Garden: Life and Death on Your Lawn te kijken en benoemde hij ook nogmaals het Cruydthoek mengsel, die je hier ook terugvindt. 

Tijdens de borrel hebben we vanuit het kernteam ook verteld over de samenwerking met Utrecht Schone Stad die het komende jaar van start gaat. We willen namelijk ook ruimte bieden aan de plandelaars in de stad, de mensen die het groen schoon houden!

Wil je hier alvast meer over horen en over meepraten? Dan ben je ook van harte welkom op de volgende adviesgroepvergadering op woensdagavond 28 februari in Griftsteede. Meer informatie daarover vind je hier en aanmelden kan via info@buurtnatuur030.nl 

Dank jullie wel voor jullie komst en prachtige input! We kijken met trots terug op 2023 en zijn enthousiast om samen door te gaan in het komende jaar!

Team BuurtNatuur030

Deel dit: