Bericht

Oost voor Elkaar Medaille voor Dolores!

Geplaatst op 19 december 2023, 00:00 uur
Illustration

Wie regelmatig bij Careyn Swellengrebel komt, kent haar beslist. Dolores van het winkeltje op de begane grond van dit verpleeghuis in de wijk. Dolores is altijd vriendelijk, behulpzaam en zorgzaam voor cliënten, mantelzorgers, familieleden en buurtbewoners die even langs komen voor een kopje soep, een broodje of een praatje.

Halverwege de middag is het rondom het winkeltje altijd gezellig druk. Als iedereen is voorzien van wat lekkers dan komt Dolores er even bij zitten en heeft ze aandacht voor iedereen.

Elke maandagmiddag krijgen de aanwezigen bij de Buurtbabbel Rubenslaan een kan koffie van Dolores die altijd tot op de bodem wordt genuttigd. Vaak met versnaperingen uit het winkeltje van Dolores. Tijd om iets terug te doen!

Dolores is gewaardeerd met de Oost voor Elkaar Medaille, als dank voor haar warme inzet in de wijk. Een voorbeeld voor velen.

Over de Oost voor Elkaar Medaille
In onze wijk zijn veel bewoners en mantelzorgers actief en er zijn veel bewonersinitiatieven, van groen in zelfbeheer tot duurzame energie. Oost voor Elkaar wil deze mensen of initiatieven graag in het zonnetje zetten. Doorlopend kunnen mensen worden genomineerd voor een Oost voor Elkaar Medaille, een persoonlijk eerbetoon met verrassing.

 

Deel dit: