Bericht

Nieuwsbrief Oost voor Elkaar juli (2)

Geplaatst op 21 juli 2023, 00:00 uur
Illustration

We delen graag een aantal zomertips voor de 'Zomer in Oost':

De Botanische Tuinen in het Utrecht Science Park zijn gratis voor kinderen t/m 12 jaar en speciaal voor hen zijn er ook nog eens allerlei doorlopende activiteiten. Ga samen op ontdekkingstocht door de tuin, geniet van de vlinders en beklim de rotsen in de rotstuin!

Ook speciaal in de zomer: Theaterlessen voor iedereen die met anderen lekker wil bewegen en spelen. Ervaring is niet nodig. Vrije inloop, geen verplichtingen. Brecht Hermans, STUT theaterdocent, geeft de lessen.

En nog een zomertip: Deze hele zomer geeft wijkbewoonster Olga Feenstra lessen Tai Chi / Chi Kung in het Wilhelminapark. Tai Chi zijn bewegingen volgens een bepaald patroon gebaseerd op de oude krijgskunst van de Chinese familie Yang. Chi Kung is de naam voor eenvoudige oefeningen die steeds herhaald worden. Elke woensdag van 10.00 tot 11.15 uur (stuur Olga een mail of bel haar als je wilt deelnemen).

Ideeën gevraagd: Hoe zou je een speeltuin uit kunnen breiden tot een beweegtuin voor jong én oud? Denk mee met speeltuin De Bloesem op dinsdagochtend 25 juli Heb je ideeen, maar kun je niet die dag: laat het dan weten aan Oost voor Elkaar.

Je leest hierover en meer in deze nieuwsbrief van Oost voor Elkaar. De nieuwsbrief wordt iedere twee weken verstuurd en is automatisch samengesteld met informatie van buurtgenoten.

Deel dit: