Bericht

Nieuwsbrief Oost voor Elkaar Juni (2)

Geplaatst op 23 juni 2023, 00:00 uur
Illustration

Morgen, vrijdag 23 juni, bruist het bij De Wilg van de activiteiten tijdens het Zomerfestival. Optredens, muziek, lekker eten en drinken en ook de weergoden werken mee. Iedereen is welkom vanaf 15:30 uur!

Wat bezielt twee mannen, buurtbewoners, om zich al vijftig jaar in te zetten vóór behoud van het bos in Amelisweerd en tegen de aanleg en verbreding van de snelweg? Dat zie je in de film Strijdbaar die aanstaande zaterdag in première gaat in het Louis Hartloopercomplex.

De Open Tuinendag is een uitgelezen kans om eens een kijkje te nemen in de prachtige tuinen die normaal verscholen blijven achter de gevels van de imposante huizen aan de Maliebaan en Maliesingel. Weten welke tuinen meedoen?

Mis het niet: het laatste Cultuurhistorisch Café vóór de vakantie. Buurtbewoner Wim Kok neemt ons mee naar het ontstaan van de Krommerijnwijk, vertelt over markante buurtbewoners en over de ‘challenge’ aan de boorden van de Kromme Rijn.

Je leest hierover en meer in deze nieuwsbrief van Oost voor Elkaar. De nieuwsbrief wordt iedere twee weken verstuurd en is automatisch samengesteld met informatie van buurtgenoten. Je kunt zelf informatie plaatsen, mits je je (met foto!) hebt aangemeld. Aanmelden kan via deze link.

Veel leesplezier!
Het Oost voor Elkaar team

Deel dit: