Vacature/hulpvraag

Social Media vrijwilliger gezocht

Geplaatst op 30 november 2023, 22:44 uur
Illustration

Al jarenlang verzorgen twee vrijwilligers de nieuwsvoorziening van Podium Oost: Paula Reiling en Anne Gadellaa. Anne doet de social media, de nieuwsbrief, posters en de website. Paula is hoofdredacteur van de Podium Oostkrant en geeft vorm en inhoud aan alle publiciteit. Tot onze grote schrik gaf Anne aan het stokje te willen overdragen van de social media activiteiten. Deze klussen kosten ontzettend veel tijd. Zij doet het met heel veel plezier, maar haar andere hobby’s hebben ook ruimte nodig. Onlangs verscheen haar nieuwe kinderboek ‘Mus en de vroedmeesterdirigent’.

ZONDER GOEDE COMMUNICATIE RAAKT PODIUM OOST UIT ZICHT
Zonder een goede communicatie aan de wijk, raakt Podium Oost uit zicht. Paula: “Wat Anne voor Podium Oost heeft betekend is van onschatbare waarde. Wijkgenoten kiezen steeds vaker voor social media als hun snelle informatiebron. Ik merkte dat het Anne steeds meer tijd ging kosten om Podium Oost te combineren met haar eigen activiteiten. Toch bleef ze ons loyaal uit de brand helpen.”
Pogingen om een vervanger voor Anne te vinden, zijn tot nu toe mislukt.

VEEL NIEUWE VRIJWILLIGERS
Hoe nu verder? Voorzitter Hans Elsendoorn: “Het zou natuurlijk fantastisch zijn als er één of meerdere wijkgenoten met kennis van social media ons uit de brand willen helpen. Na de heropening hebben zich spontaan bijna 20 nieuwe vrijwilligers gemeld. Daar zijn we ontzettend blij mee. Maar helaas nog niemand die de social media wil of kan verzorgen.”

CURSUS
Hans: “Voor mensen die best zouden willen maar niet over de benodige kennis en vaardigheden beschikken, overwegen we om een speciale cursus en training op te zetten. We doen hierbij een oproep aan alle geïnteresseerden. Mail of bel ons, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn. Zo blijven
we hopelijk in het zicht van alle wijk-bewoners.”

Wie heeft zin in deze leuke klus? Je kunt altijd met een bakkie koffie gezellig in Podium Oost werken of als je liever thuis wilt werken, is dat natuurlijk ook prima.

Email: info@podiumoostutrecht.nl
Telefoon: 030 2581994

Ingangsdatum
heden
herhalend
wekelijks
Deel dit: