Bericht

Geannuleerd vanwege het EK Voetbal - 2 juli Energiecafé Utrecht Oost

Geplaatst op 18 juni 2024, 14:39 uur
Illustration

Helaas heeft het Nederlands elftal zich niet aan de gedroomde scenario's gehouden en spelen ze aanstaande dinsdagavond tijdens het geplande energiecafé. Hoe belangrijk energiemanagement ook is, verwachten we dat veel bewoners toch kiezen voor voetbal. Daarom gaat het gepland café op 2 juli niet door. Het onderwerp blijft relevant. Vragen stellen via telefoon of mail kan altijd en we halen dit op een later tijdstip dubbel en dwars in.

Het Energiecafé van dinsdag 2 juli gaat over de beschikbare subsidies om je woning energiezuiniger te maken:
Woningen met een WOZ-waarde lager dan 488.000 euro (peildatum 2022) en met een energielabel D of lager kunnen tot maximaal 1.500 euro subsidie krijgen voor twee verbeteringen. Dit laat je toch niet liggen?!

Geen geldig energielabel voor je woning:  geen probleem. Als er nog twee  delen van de woning slecht geïsoleerd zijn, komt de woning al in aanmerking voor subsidie. Advies is om dit wel goed vast te leggen, met behulp van foto's bijvoorbeeld zodat je kunt aantonen dat er ook echt een verbetering heeft plaatsgevonden. Deze subsidiemogelijkheid is er ook voor boven- en benedenwoningen. Ja, ook binnen een VVE. Dat wil zeggen voor een VVE met maximaal 7 woningen.

Meer weten? kom naar het energiecafé over energiesubsidies op dinsdag 2 juli, 19:30 in Podium Oost. (aanmelden is fijn)

Het Energiecafé is óók de plaats waar je terecht kunt met je energievragen. Die worden ter plekke beantwoord of je wordt gericht doorverwezen. Ook kun je van gedachten wisselen met buurtbewoners over isoleren, gasvrij wonen en andere energie-gerelateerde onderwerpen en wie weet is dat het begin van een buurtinitiatief.

 

Deel dit: