Activiteit

Wandel je wijzer; Familiebanden

donderdag 18 juli 2024 , 19:30 - 21:30 uur
Illustration

Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat is 'Wandel je wijzer'.

Ontmoet nieuwe mensen uit jouw stad! Al wandelend praten we over thema’s zoals geluk, gezondheid, veerkracht, zingeving… over dingen die het leven mooier maken. Wandel ook mee en deel jouw ervaringen en dromen. Ook staan we stil bij wat je zelf kunt doen om een stapje dichter bij jouw droom te komen.

Hoe werkt het?
Verzamelen bij Stay Okay, Rhijnauwenselaan 14 in Bunnik. Start om 19:30,  rond 21:30 uur weer terug en ongeveer 5 kilometer wandelen. Wil je meedoen? Iedereen is welkom! Elke wandeling wordt begeleid door een getrainde wandeldialoogbegeleider. Na de wandeling is er tijd om nog even na te praten met koffie en thee. Iedereen is welkom!

Donderdag 18 juli – Familiebanden
Hoe het familienetwerk eruit ziet verschilt per persoon. En ook wat je met elkaar deelt en/of de frequentie dat je elkaar ziet. Hoe voelt deze band voor jou ? Lees meer en meld je aan

Wandel je mee?
Wil je ook lekker wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en mooie gesprekken voeren? Iedereen is welkom om mee te doen!

Heb je vragen of zijn er dingen waar we rekening mee moeten houden zodat je optimaal mee kunt doen? Mail dan naar info@utrechtindialoog.nl!

Locatie
StayOkay Amelisweerd
Deel dit: