Activiteit

Zomerborrel Bewonerstafel HHU

woensdag 10 juli 2024 , 17:30 - 19:00 uur
Illustration

De Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar is nauw betrokken bij de ontwikkelingen in het kader van het IZA-plan Midden Nederland. IZA staat voor Integraal Zorg Akkoord en beoogt het regionaal op gang brengen van zorgtransformaties (voor meer gemeenschapskracht en preventie), ook wat betreft governance.

Doel van de meeting op 10 juli is elkaar ontmoeten en bijpraten over regionale ontwikkelingen op het gebied van gemeenschapskracht en bewonersparticipatie met ruimte voor lokale pitches. Dit onder het genot van een drankje en een mediterraans borrelhapje.

Het (overwegend informele) programma is als volgt:
17.30 uur: Inloop & Welkom!
17.45 uur: Start & Aftrap
- wat gebeurt in de regio Midden Nederland, inclusief coalities? Met Anja van der Aa, voorzitter Bewonerstafel HHU (en o.a. betrokken bij Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar & SAMEN030)
- wat gebeurt er al in buurten, dorpen en wijken? Met Charles Laurey, bestuurslid Health Hub Utrecht (en o.a. betrokken bij Austerlitz zorgt)
Tot 19.00 uur: Napraten & Netwerken

In verband met de catering vriendelijk verzoek om je even via dit inschrijfformulier aan te melden: https://forms.gle/ReeJsrGAtGLNWip76 

 

Deel dit: