Activiteit

Introductiemiddag Familie Opstellingen

vrijdag 28 juni 2024 , 14:00 - 16:30 uur
Illustration

Op vrijdag 28 juni van 14.00 tot 16.30 uur geeft bewoonster en leefstijl- & systeemcoach Vanessa Bartlett een introductiemiddag Familie Opstellingen. Dit in samenwerking met de Wijkcoƶperatie Oost voor Elkaar.

Tijdens de middag krijg je inzicht in verborgen dynamieken binnen je familie en systemen. Of je nu worstelt met persoonlijke uitdagingen, relationele problemen of op zoek bent naar zelfkennis. Deze bijeenkomst geeft je waardevolle inzichten.

Interesse? Meld je dan aan voor de bijeenkomst door te mailen naar vdbartlett@gmail.com.

Familie Opstellingen
Familie Opstellingen zijn een methode binnen het systemisch werk om snel inzicht te krijgen in de diepere oorzaken van een vraagstuk. De grondlegger van het systemisch werken was de Duitse psychotherapeut Bert Hellinger (1925-2019), die familieopstellingen eind jaren tachtig ontwikkelde tot een volwaardige methode.

Wanneer je niet verder komt met steeds hetzelfde probleem of dezelfde vraag, is het belangrijk om te ontdekken waar dit probleem vandaan komt. Omdat we nu eenmaal onlosmakelijk lid zijn van ons familiesysteem, ligt de oorsprong van veel van onze vragen in het familiesysteem.

Een familieopstelling kan verbanden en patronen van vroeger en nu zichtbaar maken. Dat kan een eye-opener zijn bij vraagstukken over relaties, opvoeding, ziekte, onverklaarbare gevoelens of gedachten, verslaving, conflicten, depressie, aanhoudende onrust en werkgerelateerde problemen.

Locatie
Podium Oost
Deel dit: