Activiteit

Lerend netwerk 'Samen Oost': samenwerken

donderdag 13 juni 2024 , 16:00 - 18:00 uur
Illustration

Woon of werk je in Utrecht Oost en ben je bezig met of betrekken bij samenwerking op het gebied van gezondheid, welzijn en zorg in de wijk? Dan is onderstaande uitnodiging ook voor jou!

Op donderdag 13 juni van 16.00 tot 18.00 uur (laatste half uur netwerkborrel!) organiseert het Wijkpact ‘Samen Oost’ weer een lerend netwerkbijeenkomst. Deze bijeenkomst zal zich focussen op het thema ‘Samenwerken’ en vindt plaats in café Mint in het pand van De Wilg, Mecklenburglaan 3-5.
 
Tijdens deze bijeenkomst zal Jannemiek Sonneveld, onderzoeker van de Hogeschool Utrecht, het thema inleiden. Jannemiek doet een promotie-onderzoek naar samenwerking in de wijk. Zij voert gesprekken met bewoners en wijkpartners  en participeert in het coördinatiepuntoverleg van 'Samen Oost'.

Daarna zal Anja van der Aa, Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar, kort vertellen over de regionale ontwikkelingen richting 'de juiste digitale informatie op de juiste plek' (via een regionale infrastructuur) en kansen voor buurten en wijken.

Vervolgens is er ruimte voor een dialoog. De uitkomsten worden meegenomen in een nieuwe samenwerkingsvisie voor Oost die ontwikkeling is.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel waar tijd en ruimte is om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

Locatie
De Wilg
Deel dit: