Activiteit

Creatief Dialooghuis

Maandelijks: Op Eerste woensdag , 19:00 - 21:30 uur
Illustration

Een laagdrempelige en gezellige avond om kennis te maken met de creatieve dialoog en elkaar te ontmoeten! Het Dialooghuis is er voor iedereen.
 
Elke eerste woensdag van de maand is dit de ontmoetingsplek voor dialoogbegeleiders én voor mensen die met elkaar in dialoog willen. In het Dialooghuis kunnen dialoogbegeleiders ervaring opdoen, gespreksthema’s onderzoeken of uitproberen, een nieuwe dialoogopzet uitproberen en in dialoogvorm brainstormen over een idee. Mensen die met elkaar in dialoog willen gaan, kunnen aanschuiven om mee te doen of om kennis te maken met de dialoog.

In het creatieve dialooghuis gaan we rond dit thema oefenen met twee verschillende creatieve vormen van dialoog: tekenen in duo’s en theater. En misschien wil jij na afloop deel uitmaken van het team dat de creatieve dialogen organiseert en uitvoert. Wat je zeker levenslust gaat geven!

Na deze avond geïnteresseerd om als creatieve dialoogbegeleider aan de slag te gaan? Leuk! We nodigen je dan graag uit om met een ervaren creatief dialoogbegeleider mee te kijken tijdens een dialoog in de dialoogreeks die zal plaatsvinden in mei en juni. Je kunt dan meekijken hoe zo’n dialoog verloopt en wellicht al een klein onderdeel begeleiden als je dat ziet zitten.

Na deze meekijkervaring ben je helemaal klaar en hopelijk enthousiast om zelf als creatief dialoogbegeleider aan de slag de gaan tijdens de daarop volgende reeksen!

 

Locatie
Grytte
start / einde
Gestart op wo 3 april 2024. Eindigt wo 5 juni 2024
Deel dit:
Locatie
Aanbieder
Toekomstige data voor deze activiteit
woensdag 1 mei 2024
woensdag 5 jun 2024