Activiteit

Onzeker? Herwin je zelfvertrouwen! gratis cursus start 5 okt

donderdag 5 oktober 2023 , 13:30 - 16:00 uur
Illustration

5 oktober start bij U Centraal de cursus Herwin je zelfvertrouwen.

Zelfverzekerde mensen redden zich gemakkelijker in de maatschappij en in het sociale verkeer. Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een gezonde dosis zelfvertrouwen. De cursus ‘Herwin je zelfvertrouwen’ is voor iedereen die graag wat zelfverzekerder door het leven wil gaan.

Iedereen is anders

Tijdens de cursus doen we veel praktische oefeningen. Zo leren deelnemers zichzelf beter kennen en ontdekken ze hoe ze met meer zelfvertrouwen in het leven kunnen staan. Iedereen is anders. Daarom is de persoonlijke situatie het uitgangspunt. Na afloop van de cursus kijken deelnemers op een positievere manier naar zichzelf en hun mogelijkheden. En… ze DURVEN meer! 

Een cursus van U Centraal 

 ‘Herwin je zelfvertrouwen’ is een cursus van U Centraal. U Centraal is een Utrechtse welzijnsorganisatie. Inwoners van onze stad kunnen hier terecht voor hulp en informatie op het gebied van wonen, (mantel)zorg, geld, persoonlijke ontwikkeling of sociaal contact. 

Informatie & aanmelden 

De cursus ‘Herwin je zelfvertrouwen’ bestaat uit 4 bijeenkomsten. We starten 5 oktober met een cursus op donderdagmiddag van 13.30 - 16.00 uur. Locatie: Drift in Utrecht. 

Data: 5, 12, 26 oktober en 2 november 2023

Kosten: geen

Meer informatie en aanmelden: www.u-centraal.nl/herwinjezelfvertrouwen

Nog vragen? 

Bel of mail Jolijn Jurgens, 06 1078 5985 | groepen@u-centraal.nl 

 

Locatie
Drift 11, Utrecht
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
omschrijving doelgroep 
Voor iedereen van 18 jaar en ouder die wat zelfverzekerder wil worden.
Deel dit: