Activiteit

Speelotheek organiseert Yard Sale

zaterdag 15 oktober 2022 , 14:00 - 16:30 uur
Illustration

De opbrengst gaat naar nieuw speelgoed voor kinderen met een handicap 

Speelotheek Tuf-Tuf organiseert een Yard Sale op zaterdagmiddag 15 oktober in Utrecht. De speelotheek verkoopt speelgoed uit haar eigen collectie én speelgoed dat is gedoneerd. Handig met het oog op de komende decembermaand!

Tuf-Tuf is de enige speelotheek in de regio Utrecht speciaal voor kinderen met een handicap. De opbrengst van deze allereerste Yard Sale wordt gebruikt om nieuw speelgoed te kopen. De speelotheek heeft het afgelopen jaar veel nieuwe leden gekregen en wil hiermee aan de groeiende vraag naar aangepast speelgoed voldoen. 

Voorzitter Judith Tadema: “Voor de kinderen die bij ons komen lenen is spelen met regulier speelgoed niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld omdat ze in een rolstoel zitten. Aangepast speelgoed is voor ouders vaak duurder om aan te schaffen of lastig te vinden, daarom lenen wij het uit. Met de opbrengst van deze allereerste yard sale gaan we nieuw speelgoed kopen en onze collectie uitbreiden. Zo zorgen we ervoor dat al onze abonnees ondanks hun beperking altijd onbeperkt kunnen spelen.” 

Voordelig speelgoed voor de pakjesmaand Met de stijgende prijzen en de decembermaand in aantocht, biedt de Yard Sale een mooie gelegenheid om voordelig kindercadeaus aan te schaffen. Zo zullen er onder meer houten speelgoed, puzzels, verkleedkleren en loopfietsjes worden verkocht. 

Locatie
Koningsweg 2
Documenten

Deel dit: