Activiteit

Sponsoren gezocht voor wijkgenoot Bredi Slinkers (18)

vrijdag 12 augustus 2022 , 18:30 - 20:30 uur
Illustration

Al ruim tien jaar is Bredi Slinkers op de worstelmat te vinden. Het is de plek waar de 18-jarige inwoner van Sterrenwijk zich het meest op zijn gemak voelt. Nadat hij eenmaal kennis had gemaakt met de worstelmat, was hij om. Hij leeft voor zijn sport en dat kost geld. Bredi doet op eigen kosten mee aan allerlei nationale en internationale wedstrijden. Als hij voldoende kampioenschappen heeft gewonnen, kan hij een professionele carrière opbouwen. Zijn uiteindelijke droom is om te gaan schitteren op de Olympische Spelen. Klik hier voor een interview met Bredi in de Utrechtse Sportkrant.

De Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar heeft Bredi ondersteund met het organiseren van een sponsordiner. Wijkgenoten en -partners die Bredi willen sponsoren (met kennis/ideeën/netwerken, diensten/steun of financiële middelen) waren op vrijdag 12 augustus welkom voor een Indonesisch driegangendiner. Onder genot van een heerlijke maaltijd en een drankje konden ze met Bredi kennismaken, van experts horen wat er allemaal komt kijken bij het bedrijven van topsport, worstelen in het bijzonder, en ter plekke een dienst of bedrag doneren. De vader van Bredi was ook aanwezig zijn om zijn zoon te introduceren.

Wilt u Bredi Slinkers financieel steunen? Dat kan door een bedrag over te maken naar Krachtsportvereniging De Halter, rekeningnummer NL41 INGB 0000 0371 12, Sportieve ondersteuning tbv Bredi Slinkers.

In contact komen met Bredi Slinkers kan door te mailen naar info@oostvoorelkaar.nl.

Locatie
Sportspeeltuin Abstede
Deel dit: