Activiteit

Sponsordiner voor wijkgenoot Bredi Slinkers (18)

vrijdag 15 juli 2022 , 18:30 - 20:30 uur
Illustration

Al ruim tien jaar is Bredi Slinkers op de worstelmat te vinden. Het is de plek waar de 18-jarige inwoner van Sterrenwijk zich het meest op zijn gemak voelt. Nadat hij eenmaal kennis had gemaakt met de worstelmat, was hij om. Hij leeft voor zijn sport en dat kost geld. Bredi doet op eigen kosten mee aan allerlei nationale en internationale wedstrijden. Als hij voldoende kampioenschappen heeft gewonnen, kan hij een professionele carrière opbouwen. Zijn uiteindelijke droom is om te gaan schitteren op de Olympische Spelen. Klik hier voor een interview met Bredi in de Utrechtse Sportkrant.

De Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar ondersteunt Bredi met het organiseren van een sponsordiner. Wijkgenoten en -partners die Bredi willen sponsoren (met kennis/ideeën/netwerken, diensten/steun of financiële middelen) zijn op vrijdag 15 juli welkom voor een Indonesisch driegangendiner. Dan kunnen ze onder genot van een heerlijke maaltijd en een drankje met Bredi kennismaken, van experts horen wat er allemaal komt kijken bij het bedrijven van topsport, worstelen in het bijzonder, en ter plekke een dienst of bedrag doneren. De vader van Bredi zal ook aanwezig zijn om zijn zoon te introduceren.

Het driegangendiner wordt klaargemaakt door Anja van der Aa, oprichter van de Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar. Het diner vindt plaats in de Sportspeeltuin Abstede en duurt van 18.30 tot 20.30 uur, met een inloop vanaf 18.00 uur.

Aanmelden voor het sponsordiner kan door te mailen naar info@oostvoorelkaar.nl.

Deel dit: