Activiteit

Mindful de zomer door

elke Maandag , 9:30 - 12:00 uur
Illustration

Minder stress, meer genieten 

Simpelweg in het hier-en-nu zijn is voor veel mensen niet eenvoudig. We maken ons druk om alles wat nog moet gebeuren. Of blijven maar piekeren over dingen die achter ons liggen. Mindfulness is een vaardigheid die ervoor zorgt dat je met meer aandacht omgaat met alles wat zich aandient op een dag. Gevolg: je ervaart minder stress, maakt bewustere keuzes en kunt beter genieten. 

Wat gaan we doen?

De cursus bestaat uit 8 aaneengesloten wekelijke bijeenkomsten van 2,5 uur. Iedere week behandelen we een thema waarbij oefeningen en begeleide meditaties bij horen. Je wordt je  bewust van de gevoelens en gedachten die een rol spelen bij het ontstaan van piekeren en stress en leert om meer ontspannen in het leven te staan. De cursus wordt gegeven door Ana Trajanovska, Mindfulness Trainer en ervaren yogadocent

Een cursus van U Centraal  

‘Mindfulness’ is een cursus van U Centraal. U Centraal is een Utrechtse welzijnsorganisatie. Inwoners van onze stad kunnen bij ons terecht voor hulp en informatie op het gebied van wonen, (mantel)zorg, geld, persoonlijke ontwikkeling of sociaal contact.  

Meld je aan! 

De cursus Mindfulness start op maandag 27 juni van 9.30 - 12.00 uur. Locatie: Pieterskerkhof 16 in Utrecht. Kosten van de totale cursus: € 40. Mensen met een U-pas betalen € 20.  

Meer informatie en aanmelden: www.u-centraal.nl/mindfulness 

Nog vragen?  

Bel of mail Jolijn Jurgens, 06 1078 5985 | groepen@u-centraal.nl  

 

Kosten toelichting
40 Euro voor gehele cursus en 20 Euro voor inwoners met een U-Pas
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Thema Gezondheid
omschrijving doelgroep Voor iedereen van 18 jaar en ouder, ook als je 100 bent

Gestart op ma 27 juni 2022. Eindigt ma 15 augustus 2022
Deel dit: