Activiteit

De Derde Helft bij U-Track; met informatiepunt!

elke Dinsdag , 10:00 - 12:30 uur
Illustration

Elke dinsdag van 10.00 tot 12.30 uur zijn senioren uit Utrecht Oost welkom bij sportvereniging U-Track om kennis te maken met activiteiten binnen De Derde Helft.  De Derde Helft is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds voor mensen die actief in het leven (willen blijven) staan en heeft als doel om van de sportkantine een ontmoetingsplaats te maken. Niet alleen voor sport en spel, maar ook voor een kop koffie en een goed gesprek. De Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar is aanwezig met informatiepunt.

Ontmoetingsplek atletiekbaan Maarschalkerweerd
Iedereen is bij U-Track van harte welkom om elkaar te ontmoeten en mee te doen met activiteiten die georganiseerd worden door vrijwilligers zoals OldStars Running, kaartspelen, wandelen, fitness oefeningen buiten, wandelen, Tai Chi en ook diverse workshops. Het trainingsaanbod is zo ingericht dat iedereen mee kan doen op zijn of haar niveau.

U-Track stelt haar deuren elke dinsdag open van 10.00 tot 12.30 uur op de Mytylweg 79.

Aanmelden of voor meer informatie klik hier of u kunt contact opnemen met  Karola Mulder via verenigingsmanager@U-Track.nl of 0613169375.

De Derde Helft commissie van U-Track organiseert vanaf 14 juni wekelijks tal van sportieve en niet-sportieve activiteiten voor alle 55-plussers uit Utrecht en omgeving. Zij werkt daarin samen met diverse maatschappelijke partners zoals Oost voor Elkaar en Sport Utrecht.

Kosten toelichting
Eerste drie maanden gratis

Gestart op di 10 januari 2023. Eindigt wo 13 december 2023
Deel dit: