Activiteit

Wijkontbijt: Goedemorgen Oost!

zaterdag 21 mei 2022 , 9:30 - 11:00 uur
Illustration

Heb jij ook zin in een gezellige en gezonde start van het weekend in je eigen buurt? In Utrecht Oost kan dat! Voor het eerst wordt het Wijkontbijt: Goedemorgen Oost! georganiseerd. En jij, als buurt- of wijkbewoner, bent van harte welkom.

Het Wijkontbijt: Goedemorgen Oost! vindt plaats op zaterdagochtend 21 mei van 9.30 tot 11.00 uur. Je kunt dan samen met medebewoners genieten van een gezond ontbijt en lekker actief bezig zijn. Er kan gesjoeld en gedanst worden en/of je kunt deelnemen aan een work-out. Tegelijkertijd kun je tips krijgen over gezonde en laagdrempelige leefstijlactiviteiten in de wijk en/of in gesprek gaan met buurtgenoten over waar je trots op bent in de wijk.

Dit alles vindt plaats in het Beerthuizenplantsoen, naast de Oosterspoorbaan en tussen de Abstederdijk en de Notenboomlaan. Op deze plek vindt ook altijd Markt om de Hoek plaats. Een prachtig groen plekje, midden in de wijk, goed bereikbaar te voet en met de fiets.

Het geserveerde ontbijt is gratis en is samengesteld door lokale ondernemers. De producten zijn biologisch en komen zoveel mogelijk uit de buurt.

Het Wijkontbijt: Goedemorgen Oost! vindt plaats in het kader van GROZUtrecht waarbij de kanteling van zorg naar gezondheid centraal staat en wijkpartners dragen bij in het kader van de Wijkproeverij. Kortom, het Wijkontbijt: Goedemorgen Oost! is mogelijk door de inzet van velen. Als het letterlijk en figuurlijk naar meer smaakt dan is herhaling, op dezelfde plek of elders in de wijk, zeer wel mogelijk. Dus jouw komst en jouw ervaring is allesbepalend.

Aanmelden voor het Wijkontbijt: Goedemorgen Oost! is vereist vanwege het aantal ontbijtjes dat wordt klaargemaakt. De aangemelde deelnemers kunnen uiteraard ook rekenen op verse koffie en thee. Mail naar info@oostvoorelkaar.nl als je deze unieke bijeenkomst in Oost wilt meemaken. Ben snel, want vol is vol. Na aanmelding krijg je van ons een bevestiging.

 

Kosten
Gratis
Documenten

Deel dit: