Activiteit

Als Je Leven een Worsteling is....

dinsdag 31 mei 2022 , 9:30 - 11:00 uur
Illustration

Vervelende gebeurtenissen horen bij het leven. Maar soms is de impact levensbepalend en noemen we dit ‘trauma’. Vroegere trauma’s kunnen je leven nu beïnvloeden: je relatie met anderen; belangrijke levenskeuzen; je huwelijk en gezin; je carrière; etc. Binnen gezinnen kunnen vroegere trauma’s van ouders het opvoeden beïnvloeden. Onderzoek maakt duidelijk dat trauma’s een relatie hebben met het ontstaan van veel ziekten.

Trauma’s laten levens niet altijd volledig ontsporen. Mensen lopen soms jarenlang rond met allerlei klachten. Een energievretend gebeuren. Effecten zijn vaak gelukkig omkeerbaar. Geen gemakkelijke en vaak langdurige weg. Het is mogelijk om de vicieuze cirkel te doorbreken: in je leven, in je relatie, op je werk, voor je kind(eren) en je gezin. Hoe oud of jong je ook bent.

Tijdens de informatiebijeenkomst ‘Als Je leven een Worsteling is …’ gaan we in op het ontstaan van trauma, de mogelijke consequenties ervan, en op hoe traumaheling kan optreden. Deze bijeenkomst heeft geen therapeutisch doel.

Doelgroep: bewoners van Utrecht Oost, geïnteresseerd in trauma-(verwerking) en leven-met-effecten-van-trauma, bij zichzelf of een naaste.

Aanmelding uitsluitend per mail: Wouter@Keijser.com.

Tijdstip: 9.00 uur inloop; 9.30 uur start. Einde: 11.00 uur.

Locatie: Oost voor Elkaar, Oudwijkerdwarsstraat 148 1e verdieping

Kosten
Gratis
Documenten

Deel dit: