Activiteit

5 jaar Park Oosterspoorbaan - Markt om de Hoek

zondag 4 september 2022 , 13:00 - 18:00 uur
Illustration

Geniet in de jubileumeditie '5 JAAR PARK OOSTERSPOORBAAN' van Markt om de Hoek op 4 september 2022 van de lekkerste en meest bijzondere hapjes en drankjes uit Utrecht-Oost en omgeving. Kom naar de gezelligste en duurzaamste wijk-foodmarkt van Utrecht-Oost! Iedereen is welkom!

Deze editie vieren we het vijfjarig bestaan van PARK OOSTERSPOORBAAN. Vijf jaar ook van Markt om de Hoek. Of eigenlijk zes, maar we tellen het coronajaar niet mee. Vijf jaar waarin wijkbewoners van Utrecht Oost elkaar konden ontmoeten, proeven van lokaal gemaakte lekkernijen door lokale ondernemers en wijkbewoners, dat alles onder het genot van live muziek! Kom daarom ook naar Markt om de Hoek, de gezelligste, lekkerste en duurzaamste foodmarkt van Utrecht-Oost.

Wat kunnen bezoekers verwachten? Allerlei lekkernijen van lokale ondernemers en bewoners uit de wijk: huisgemaakte jam, brood, veganistische hapjes, thuisgemaakte gemberwijn, kaas, vegan hot dogs, empanadas, koffie, thee, sap, lokaal bier, biologische groenten en fruit en Syrische hapjes en maaltijden. Bezoekers kunnen hierbij genieten van steeds verrassende live muziek. Markt om de Hoek is voor en door bewoners van Utrecht-Oost. Entree is gratis.  Iedereen is welkom!

Meer informatie vind je op marktomdehoek.nl. Hopelijk tot 4 september!

Locatie
Beerthuizenplantsoen
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Iedereen in Utrecht Oost
Deel dit: