Activiteit

Markt om de Hoek - Park Oosterspoorbaan

zondag 12 juni 2022 , 13:00 - 20:00 uur
Illustration

Echte lokale producten ontdekken, verrast worden door duurzame projecten uit de buurt, horen welke muzikale talenten je buurvrouw blijkt te hebben en andere bewoners ontmoeten: het gebeurt allemaal op foodmarkt Markt om de Hoek. Een markt voor en door bewoners met verse producten en deelnemers uit Utrecht Oost. Lokaler kan het niet!

Markt om de Hoek vindt minstens eens per jaar plaats in het Park Oosterspoorbaan in Utrecht Oost, dit jaar in elk geval op 12 juni. Het thema van deze Markt is 'Proost in Oost'. Vorig jaar kon de Markt vanwege corona helaas niet doorgaan, dus het organisatieteam heeft er veel zin in om er een éxtra mooie markt van te maken.

En lijkt het je leuk om zelf ook een bijdrage te leveren? Dat kan! We zijn altijd op zoek naar nieuwe wijkbewoners en kleine ondernemers uit Utrecht Oost die zelfgemaakte producten willen verkopen. Vanaf nu kun je je aanmelden als je een kraam wilt vullen met je eigengemaakte, heerlijke, lokale, zelfgekweekte lekkernijen. Ook zoeken we nog vrijwilligers om te helpen bij de organisatie voor de markt.

Meer informatie vind je op marktomdehoek.nl. Hopelijk tot 12 juni!

Kosten
Gratis
omschrijving doelgroep Iedereen in Utrecht Oost
Deel dit: