Activiteit

Utrecht Science Week

donderdag 14 oktober 2021 , 9:00 - 16:30 uur
Illustration

Het Utrecht Science Park gaat de waarde en vooruitgang van al dit werk de komende jaren nog beter zichtbaar maken voor een breed publiek van belanghebbenden en geïnteresseerden. Dat doen we met de Utrecht Science Week waarvan de eerste editie plaatsvindt op 14 en 15 oktober 2012.

Werk of studeer jij op het Utrecht Science Park en ben jij nauw betrokken bij de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en gezond leven? Dan is deelname aan de  Utrecht Science Week absoluut iets voor jou.

Beide dagen bieden een rijk en gevarieerd programma met topsprekers als Mariana Mazzucato, Pauline Meurs, Bas Eickhout en Derk Loorbach. Daarnaast zijn prikkelende debatten met o.a. Andrea Maier, Marc Bonten en Peter Joosten, inspirerende workshops en zogenoemde Utrecht Science Park Talks. Jong talent krijgt een podium met de live finales en de prijsuitreiking van de Sustainable Campus Challenge; een wedstrijd waarbij studenten met oplossingen komen om ook ‘hun’ Utrecht Science Park gezonder en duurzamer te maken.

Kortom, een programma dat uitnodigt tot leren, inspireren en elkaar ontmoeten, zowel online als live.

De Utrecht Science Week is een initiatief van stichting Utrecht Science Park met medewerking van de partners Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht, Universitair Medisch Centrum Utrecht, Prinses Máxima Centrum en biotechbedrijf Genmab.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: