Activiteit

Struinen in de Tuinen

zondag 5 september 2021   |   12:00 - 17:00 uur   |  

Zondag 5 september veranderen Utrechtse tuinen voor één dag in gezellige buitenpodia. Tijdens het festival Struinen in de Tuinen treden lokale acts, van singer-songwriters tot theatermakers en dansers, op in verschillende tuinen. En jij kunt daar – gratis en voor niets – naar toe!

Wat voor optredens je kan verwachten? Er is voor ieder wat wils: van coverbands tot theatersportgroepen en van kleinkunst tot poëzie. Wat al die optredens gemeen hebben, is dat ze plaatsvinden in ‘gewone’ Utrechtse achtertuinen. Via de website van Struinen in de Tuinen kun je binnenkort zoeken op genre en buurt en op die manier je eigen programma samenstellen.

Coronaproof
Volgens de organisatie van Struinen in de Tuinen wordt het evenement coronaproof georganiseerd: in de buitenlucht en met voldoende afstand door relatief weinig mensen toe te laten. Deelnemende Utrechtse tuinen moeten daarnaast voldoen aan bepaalde richtlijnen.

Hoe, wat, waar…
Dan nog even wat praktische zaken: Struinen in de Tuinen is op zondag 5 september van 12.00 tot 17.00 uur. Iedere artiest treedt drie keer op en een optreden duurt maximaal 30 minuten. Meedoen als act en/of met jouw tuin? Aanmelden kan tot en met zondag 1 augustus 2021.   

Kosten
Gratis
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk