Activiteit

Inloop Oost voor Elkaar; met informatiepunt!

elke Woensdag , 10:00 - 12:30 uur

Elke woensdag van 9.30 tot 12.30 uur ben je welkom bij de inloop van Oost voor Elkaar.  Heb je hulp nodig bij het leren omgaan met het   digitaal platform OostvoorElkaar.nl wandel dan gerust binnen. Adres: Hobbemastraat 41.

Je bent ook van harte welkom als je andere vragen hebt over activiteiten of voorzieningen in de wijk, even wil sprarren of een andere hulpvraag hebt. Een afspraak is niet nodig,

Ook goed om te weten:

De Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar werkt samen met kennispartners aan Onderwijs & onderzoek in de wijk.

Samenwerking met ROC Midden Nederland
We werken al samen met ROC Midden Nederland en bieden stagemogelijkheden voor hun studenten. Deze studenten bezoeken mensen thuis die extra gezelschap of ondersteuning kunnen gebruiken en dit op prijs stellen. Ook worden ROC-studenten ingezet bij projecten in de wijk, zoals het digitaal platform dat in voorbereiding is.

Samenwerking met Hogeschool Utrecht
Sinds januari 2020 is er ook samenwerking met studenten en docenten van de Hogeschool Utrecht. Zij gaan projecten in en voor de wijk doen. Dit doen ze vanaf een open werk- en leerplek ‘Living Lab Utrecht Oost’ genoemd. Dit Lab is mogelijk gemaakt door de Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar.

Kosten
Gratis

Gestart op di 9 maart 2021. Eindigt wo 21 december 2022
Illustration
 
Deel dit: