Dit aanbod is beëindigd
Aanbod

Groepstraject 3 maanden Burnout & Herstel

Coaching (persoonlijke ontwikkeling)
Illustration

Karlijn van Boxtel en Ella van der Naalt, beiden persoonlijk coach en ervaringsdeskundige, starten een nieuw groepstraject. Vandaag is de laatste dag waarop je met korting kunt aanhaken. 

Tijdens de voorbereiding van het webinar: burn-out of overwerkt? op 10 oktober kwamen wij erachter dat we nog zoveel meer te delen hebben dan wat in dit uur zou passen. We begonnen te dromen, te sparren en te creëeren. Het verliep eigenlijk heel natuurlijk en voor we het wisten was daar Het Balansprogramma. We starten in november en het eerste plekje is al veroverd - yesss! 

Meedoen?
Wij kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan, maar misschien twijfel jij nog om ook in te stappen. We vertellen je met liefde waarom wij het Balansprogramma ontwikkelt hebben:

Wij zijn allebei bekend met een burn-out en de uitdagingen van het herstelproces. Wat ons beide enorm veel heeft geholpen is het in kaart brengen van de stressfactoren en hoe stress zich uit in ons lichaam. Wanneer je je hier bewust van wordt, creëer je de ruimte om een andere keuze te maken. Een keuze die je minder stress geeft, maar juist veel plezier en ontspanning.

Zo simpel was het alleen niet voor ons beiden, want door het lange overleven waren onze wensen, behoeften en verlangens ver naar de achtergrond verdwenen. Een diepe duik daarin gaf ons de mogelijkheid om weer richting aan ons leven te geven. Door onze energienemers en energiegevers weer in balans te brengen, konden we meer tijd maken voor onszelf, grenzen aangeven en de dingen loslaten die ons niet meer dienden. En dat gunnen we jou ook! En daarom bevat het Balansprogramma alle lessen die wij tijdens ons eigen hersteltraject hebben geleerd, aangevuld met prachtige tools uit onze coachpraktijken. 


Waarom een groepstraject?

We vinden het belangrijk om jou te laten ervaren dat je niet de enige bent die overprikkeld, overwerkt, burned-out of uit balans is. Een groot gedeelte van onze huidige samenleving gaat gebukt onder de snelheid van leven en is op zoek naar handvatten voor minder stress en meer balans. Het vinden van herkennen geeft weer kracht om te blijven geloven dat ook jij deze balans weer terug vindt. En deze kracht gebruiken we te stoppen met overleven en de regie terug te pakken. Met volle overtuiging en plezier. Een leven waarin jij voor jezelf kiest en jezelf op de eerste plek zet. En dat gaan we samen doen, want samen komen we veel verder.

Naast de community bevat het programma ook veel persoonlijke begeleiding, doordat we met twee coaches zijn. Dat betekent dat we de groep af en toe kunnen opsplitsen als bepaalde opdrachten daarom vragen. Daarnaast is er ook alle tijd en ruimte voor jouw persoonlijk proces. Met behulp van huiswerkopdrachten ga jij nieuwe kennis omzetten naar persoonlijke inzichten en kun je meteen aan de slag om alles wat je leert te implementeren in je dagelijks leven. 


Klik hier om alles over het programma te lezen.

 

Aanmelden kan tot vrijdag 16 november.

Hopelijk tot in het Balansprogramma!


Lieve groet, Karlijn & Ella

Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 13 oktober 2022, 09:39 uur
Deel dit: