Aanbod

KienhuisHoving Foundation steunt jong talent

Illustration

De ‘Stichting KienhuisHoving Foundation’ levert een bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen in de regio Twente en in de wijk Utrecht Oost. Deze kinderen zijn getalenteerd en gemotiveerd, maar missen soms de mogelijkheden (sociaal of financieel) om iets met hun talent en motivatie te kunnen doen. Daar helpen wij hen bij, want wij vinden dat ieder kind recht heeft op het beste!
 
De KienhuisHoving Foundation zet zich in voor verschillende projecten, waaronder het project ‘Recht op het beste’. Met dit project ondersteunen wij een groep kinderen zo uitgebreid mogelijk bij hun ontwikkeling. Wij vinden dat ieder kind onbezorgd moet kunnen opgroeien. En hij of zij zich moet kunnen ontwikkelen op die manier waarop het kind dat zelf graag wil. 

Denk daarbij bijvoorbeeld aan een ruimte om rustig te leren, een abonnement op een sportclub, toegang tot een computer met internet, een dagje meekijken of een stageplaats (op kantoor of via het netwerk van KienhuisHoving), gezamenlijke bijles of een tegemoetkoming in studiekosten. Concrete dingen, zodat een kind alle mogelijkheden krijgt om zich te ontwikkelen. Kijk maar eens naar onderstaande film:

Het doel is om die ondersteuning voor langere tijd te geven. Vanaf de middelbare school tot aan het afronden van de beroepsopleiding of studie. Ieder kind krijgt een eigen coach (werknemer KienhuisHoving), die hem of haar persoonlijk gaat begeleiden.

Contactinformatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hanneke Swidde-Averink of een email sturen naar foundation@kienhuishoving.nl

Geplaatst op 19 juli 2022, 00:00 uur
Deel dit: