Aanbod

Vers gekookte maaltijd door een buurtgenoot

Eten & drinken, Ondersteuning, Burenhulp / informele zorg
Illustration

Ervaar hoe gezellig en lekker het is om maaltijden te ontvangen van een thuiskok uit de buurt die speciaal voor jou kookt. Meld je aan voor Praatje Pot en ontvang een gratis proefmaaltijd om te ontdekken of Stichting Thuisgekookt bij jou past.

Voor ouderen, mensen met een fysieke uitdaging of mensen die spaarzaam moeten omgaan met hun energie kan zelf koken iedere dag opnieuw een opgave zijn. Stichting Thuisgekookt koppelt al tien jaar juist deze mensen aan enthousiaste thuiskoks in de buurt die met liefde een portie extra voor hen koken. Van 1 tot 15 juni organiseert de Stichting: Praatje Pot. Tijdens Praatje Pot staan de tien voordelen van een thuiskok centraal: vers, gevarieerd, op maat, veilig, goedkoop, thuisbezorgd, gezellig, vrijblijvend, duurzaam en zelfstandig. Lees hier meer over de 10 voordelen van een thuiskok via Stichting Thuisgekookt. 
 

Wil je ook ervaren hoe lekker en leuk het is om maaltijden te ontvangen van een thuiskok uit de buurt? Iedereen die zich tussen 1 en 15 juni aanmeldt voor Praatje Pot ontvangt een gratis proefmaaltijd om te proberen of maaltijden ontvangen van een buurtgenoot ook bij hen past. Aanmelden kan door te bellen naar 085-0608768 of via thuisgekookt.nl/praatjepot 

Illustration
 

Geplaatst op 2 juni 2022, 08:42 uur
Deel dit: